Coaching

De sleutel tot eigen succes!

Echter komt het ook veel voor dat ik naast de lezingen velen coach, dit is gebaseerd op eigen ervaring en ervaringen die men met mij gedeeld heeft. Coaching is per persoon totaal verschillend en hier mag je denken aan,

  • Mentale ondersteuning.
  • Relatie gebieden, ouders, kinderen, partnerschappen.
  • Spirituele ontwikkelingen.
  • Kaarten leren leggen en leren vertalen wat bij jou past.
  • Foto lezen.
  • Bewust wording.
  • Luisterend oor.
  • Burn-out.
  • Inzichten geven en Handvatten bieden.
  • Rouw verwerking.

Daarnaast geef ik per individueel persoon ook huiswerk mee onder andere: situaties van je afschrijven, week overzicht maken en tijd voor je eigen creëren, confrontaties aan leren gaan en nog veel meer.

Kosten zijn €60,- per uur met een max duur van 1,5 uur, en ik plan meestal om de 2 weken een afspraak in. (Afhankelijk van de ernst van de situatie)

Voor eventuele vragen, benader me gerust via de mail of bel me even op +31630455370.

Ik kan geen wonderen verrichten, maar wellicht je wel weer in de goede richting helpen!