Columns

“Mediumschap”

Dit is is een verhaal gebaseerd uit eigen ervaring.

Ja medium… Een stempel een plaatje een dingetje waar mensen hoge verwachtingen van hebben. De één is sceptisch de ander staat er voor open. Velen weten dat ik een 16 Jarig bouw verleden heb. Een harde maar oprechte wereld waar ik veel heb geleerd. Na lang zoeken, wikken en wegen komt er een punt dat je weet waar je voor staat en wat je wilt bereiken of wilt waarmaken… 
Het woord medium gebruiken was voor mij wel een drempel een grote drempel en heb er ook lang over nagedacht maar toch te besluiten om de stempel te gebruiken omdat ik weet dat veel mensen zoekende zijn zoekende naar antwoorden zoekende naar troost of gehoord willen willen.

Zo mooi om je gevoel en je bevindingen te mogen delen en zo mooi om iets mee te mogen geven aan mensen die totaal onbekend voor je zijn en bevestigingen of waarnemingen aan te mogen benoemen en handvatten aan te reiken. 
Een wereld waarin ik dacht dat men hier echt open en nog oprechter zouden zijn in de maatschappij. Een wereld waarvan ik dacht dat iedereen met dezelfde intenties samen zouden kunnen werken en samen konden spannen om de mensen die strugglen in de maatschappij voort te kunnen helpen!
Wat was ik naïef…… Niets maar ook niets is hier van waar in de meeste gevallen…. Lees verder in mijn boek.

Column

“DROMEN WAAR MAKEN”

Lieve Facebook vrienden maar ook de echte vrienden.
sommige kennen mij echt en sommige denken me te kennen en sommige hebben hun vraagtekens bij wat ik allemaal doe en hebben veel vraagtekens bij wat mijn site inhoud.
En dat heb ik ook die vraagtekens maar ik ben blij dat ik de keuze heb gemaakt om uit de kast te komen en sta er volledig achter met dat geen wat ik nu doe!

Ik weet ook dat dit iets is waar sommige mensen hun vraagtekens bij hebben omdat ik een onstuimig leven heb gehad en ook alles heb gedaan of geprobeerd wat god verboden heeft…. Eigenlijk altijd mezelf anders voorgedaan dan wie ik in werkelijk was…. 
De sterke jongen met de grote mond…..

Lees meer in mijn boek.

”Kort maar intens…”

Ja vele mensen komen op deze wereld maar verdrinken in emoties en angsten of chaos en pijn. 
Ik ga nu een stuk schrijven over een bijzonder pakkend verhaal….. 

Wij komen niets voor niets mensen op ons pad tegen en ik ben er steeds meer van overtuigd dat dit niet zonder reden is.
Ik kreeg een berichtje met de vraag of ik voor een vriend van de vrouw in kwestie een lezing wou geven. Ik antwoordde daarop met ja natuurlijk wil ik kijken wat ik hier in voor jullie wat kan of mag betekenen….. 
Na eenmaal de foto gekregen te hebben viel er een stilte en ik verdronk in de foto….. Een overweldigende golf van emoties kwamen er over me heen stromen en echt maar ook letterlijk echt ik werd op tilt geslagen.
De jongen die op de foto stond liet me zijn gevoel zien en mijn tranen liepen over de wangen…..

Deze strijder had zo’n immens gevecht met zichzelf waar hij niet meer uit kwam en zichzelf van het leven beroofde… Ik raakte verlamd en zag hem op bed liggen met schuim op zijn mond… Drugs? Nee… Medicatie? Ja! Ik krijg bevestiging en vertelde dit aan de vrouw ter plekke via de chat…. Ze was ontgoocheld en uit het veld geslagen…. 

Lees meer in mijn boek.

“OUIJA BORD”

Wat veel mensen niet weten is dat dit iets is en deel uitgemaakt heeft van van mijn leven en 2 andere vrienden destijds…..

1995-1996

Ik was 13 jaar onbezonnen en al erg creatief.
An spiritualiteit of het paranormale had ik überhaupt nog helemaal geen begrip van of wist wat het was. De laatste dagen ben ik veel over aan het terugkijken op vroeger.
Ik was al jong erg aan het experimenteren maar de vraag hoe ik bij het idee ben gekomen om een Ouija board te maken snap ik nog steeds niet…
Wat ik mij er wel van kan herinneren zal ik zo in delen proberen op te schrijven.
Op Social media zie ik steeds meer mensen die dit bord gebruiken of willen uitproberen om te kijken of het echt werkt of omdat het misschien wel leuk is…. Wat ik daar aan mee wil geven is ja het was leuk maar de gevolgen….. Tja niet te overzien!

Lees meer in mijn boek.

Column

“De oude knuffel”

Iedereen heeft in zijn veel dingen meegemaakt, de één meer dan de ander.
Voor de één een heftige jeugd waarbij de omgeving gewelddadig is en voor de ander een warme jeugd…
Mooie momenten en herinneringen of zelfs traumatische gebeurtenissen en herinneringen.
Maar sommige van beide situaties wat..
Allemaal heel cliché en veel besproken maar waar ik naar toe wil gaan is naar het gevoel het gevoel van dat je de vraag aan jezelf stelt “doe ik er toe en doe ik er niet toe”…..
Heel simpel maar o zo moeilijk, want waar sta jij waar heb jij zelf invloed op of waar niet.
Of neem je jezelf mensen kwalijk dat ze niet ingrepen of juist wel?
Er zijn zoveel mogelijkheden en situaties waarin we terechtkomen maar de belevenis en het gevoel is wat wij het meeste herkennen…
Dan heb je ook vaak de uitspraken van “hij of zei red zich wel”…. Waar je vaak op latere leeftijd op stuk loopt en in een sneltreinvaart ouder en ouder word en als dat gepaard gaat met het alleen zien van verdriet in je omgeving en een onstuimige omgeving vergeet je vaak die kleine essentiële aandacht puntjes want het red zich wel….. Lees meer in mijn boek.

Overig titels zijn te vinden op Facebook pagina

“Doe maar effe paranormaal”