Over Doe maar effe Paranormaal

Doe maar effe paranormaal

16 september 2017 heb ik deze Facebook groep aangemaakt onder het mom van ik zie wel waar het schip strand. Ik was nog niet zo lang bezig op het gebied van het ‘’Paranormale & Spirituele’’ destijds. Een jaar met mooie verassingen en totaal nieuwe uitdagingen die op me af zijn gekomen, maar ook op me afgeroepen heb en veel mooie ontwikkelingen met zich mee heeft gebracht. De pagina is gemaakt om als doel mensen in te laten zien dat het anders kan en ander is en dat het ook zo zijn beperkingen heeft. Wat ik voor mij het mooiste is, is dat iedereen welkom is sceptisch of mensen die er heilig van overtuigd is, als er maar met respect met elkaar om word gegaan. Mensen kunnen hier hun zelf zijn maar ook voor hun nieuwsgierigheid en alles op de voet volgen of eventueel vragen kunnen stellen waar men ook mee zit. Niks word onder stoelen of banken gestoken.

Letterlijk een greep uit mijn leven of uit het leven wat ik in overleg deel met iedereen om in te laten zien dat we allemaal mens zijn en ook onze gevoelens en waarnemingen bespreekbaar kunnen houden. Live uitzendingen en Columns die geschreven worden zijn gebaseerd op waargebeurde verhalen of real life lezingen. Dieptepunten en hoogte punten op elk vlak worden veelal aan het licht gebracht en met elkaar lief en leed te delen. Op spiritueel vlak of het paranormale maar ook aspecten waar men mee worstelt in de maatschappij. Punten in kaart brengen waar men op vast loopt. Humor en ontroerende situaties maar ook mooie gebeurtenissen zijn de kracht en de drijfveer achter dit concept.

Het uiteindelijk doel is zoveel mogelijk mensen te zien bij elkaar komen en er voor elkaar te wezen wanneer je in het diepst van de snede zit. Vanuit eigen ervaring deel ik mijn emoties en gevoelens met elkaar om steun te betuigen dat je niet alleen bent hier op deze aardbol die het moeilijk heeft. Een hobby die letterlijk uit de hand is gelopen en mijn levenswerk is geworden!

Doe maar effe (para)normaal

Is letterlijk de gedachte achter deze groep! Welke stempel men je ook heeft gegeven of in welke kader je ook geplaatst bent en hoe moeilijk je je ook kan aanpassen of worstelt met de omgeving of jezelf, niet is te gek en alles heel gewoon. Een hoger bewustzijn van jezelf en je eigen capaciteiten is wat we hier met elkaar en bij elkaar naar boven willen halen. Onbeantwoorde vragen proberen te beantwoorden, maar ook te laten zien dat er wel degelijk meer is tussen hemel & aarde. Niks geen algemeen gedoe of gelul in de ruimte, maar gewoon waar het op staat!

Welkom op Doe maar effe paranormaal!

Te volgen op Facebook, YouTube, Instagram.