Privacy en informatie

-Mijn praktijk-

Alles wat hier besproken wordt blijft binnen 4 muren. Audio opnames mogen gemaakt worden voor eigen doeleinden. Over medische aspecten zal ik mij niet uitlaten maar ik kan je wel adviseren om een arts te raadplegen. Uit lezingen of kaartleggingen voortvloeiende keuzes die gemaakt worden, heb ik geen invloed op, ik probeer je alleen maar bewust te maken van de situatie en eventuele inzichten mee te geven zodat je kunt meedenken in oplossingen. Ik ben dan ook nergens aansprakelijk voor de keuzes die men zelf maakt. Coaching zal op basis van eigen ervaring zijn zowel mentaal of het helpen ondersteunen met spirituele ontwikkelingen of persoonlijke groei. Ook zal ik ten alle tijde je zoveel mogelijk positiviteit meegeven. Readingen kunnen confronterend zijn en op emotioneel vlak behoorlijk indruk maken. Ik ben geen psycholoog of therapeut. Het enige wat ik kan zijn is een klankbord/luisterend oor, een sparringpartner en vertrouwenspersoon. Alles gebeurt uit liefde en passie en met de juiste intenties.

(Regels Facebook/YouTube)

 • Live uitzendingen zijn openbaar via YouTube of Facebook pagina.
 • Readingen kunnen confronterend zijn en later op zijn plek vallen.
 • Ik verplicht niemand iets te ondernemen, ik maak je wellicht alleen bewust van de situaties en ik geef daarbij de nodige inzichten en handvatten.
 • Schelden of rare onaangename teksten die geplaatst worden, worden niet geaccepteerd en de persoon zal direct geblokkeerd worden. Dit geldt ook bij respectloos gedrag.
 • Privé lezingen.:
  Betalingen vinden vooraf plaats via een betaalverzoekje of handmatig overschrijving.
 • Voor geplande afspraken die vooruit betaald zijn en geannuleerd worden, daarvan zal ik 50% voor in rekening brengen.
  Ook geld dit voor afspraken die gemaakt worden voor mijn praktijk.
  De reden hiervoor is echter dat ik tijd en werk heb gehad in de planning
  en een dag indeling maak en voorbereidingen tref.
 • Afspraken kunnen wel verzet worden in overleg.
 • Toekomst voorspellingen kunnen anders uitkomen, alles gebeurt op gevoel en worden vertaald in woorden.
 • Medische adviezen doe ik niet, raadpleegt een arts die daar voor bevoegd is.
 • Afspraken op locatie zijn in overleg mogelijk.
  €0,50- per km heen en terugreis word berekend.
 • Coaching is gebaseerd op eigen ervaring en gevoel.
 • Voor prijzen en of vragen mag je me gerust een berichtje sturen.
 • De keuzes die je maakt, daar ben jezelf verantwoordelijk voor, ik zal nooit keuzes opleggen, alleen maar mogelijkheden.
 • KVK: 74634720.